|
Autor |
Wiadomość |
 |
Klaymen |
|
Wysłany: Pią 17 Sty, 2014
|
|
|

|
Hemiq zamiast sprawdzać czy działa mu śledzenie przesyłki, to wolał grać w Damnation
|
|
|
 |
 |
Hemiq |
|
Wysłany: Pią 17 Sty, 2014
|
|
|

|
Wczoraj numer nie był w ich "ewidencji". Dopiero dzisiaj go dodali, w gwoli ścisłości. Damnation nic do tego nie ma xD
|
|
_________________ Veni, vidi, vici - Gaius Julius Caesar
 |
|
|
|
 |
 |
Kry[$]tianek |
|
Wysłany: Sob 18 Sty, 2014
|
|
|

|
|
|
|
 |
 |
space invader |
|
Wysłany: Pon 20 Sty, 2014
|
|
|

|
Koszulka dotarla i wszyscy sa szczesliwi. Aha, w paczce nie bylo zadnych bonusow.
|
|
|
 |
 |
Kry[$]tianek |
|
|
|
|

|
U mnie też nie było żadnych bonusów choć w mailu pisali, że w tej paczce jeszcze coś "dorzucą", ale najważniejsze że nagroda którą zamówiłem wreszcie dotarła
|
|
_________________ http://www.gry-online.pl/...o.asp?ID=425687 |
|
|
|
 |
 |
Hemiq |
|
|
|
|

|
U mnie z 4 zamówionych nie ma tylko pre-order pack do Skyrim. Żadna strata, i tak to brałem tylko po to by stracić 10 z 15 punktów które mi pozostały
|
|
 |
|
|
|
 |
 |
Lhr |
|
|
|
|

|
Również żadnych bonusów, tylko zamówione koszulka i dwie książki. Dobrze, że doszły i nie musiałem płacić kurierowi
|
|
|
|
|
 |
 |
Frozen |
|
Wysłany: Pon 27 Sty, 2014
|
|
|

|
Moja przesyłka jeszcze nie doszła, a numer nadania, który dostałem 16 stycznia w dalszym ciągu nie działa.
Mam już dosyć tej Kompanii Graczy...
|
|
|
 |
 |
...:::Red:::... |
|
Wysłany: Pon 27 Sty, 2014
|
|
|

|
A ja dostałem zły numer nadania, niby paczka dostarczona 20 stycznia, ale ja niczego nie otrzymałem. Po napisaniu do DPD dowiedziałem się, że paczka z podanego mi numeru nadania jest zaadresowana do zupełnie kogoś innego. Także burdel niezły mają.
|
|
|
|
|
 |
 |
...:::Red:::... |
|
Wysłany: Wto 11 Lut, 2014
|
|
|

|
3 nowe nagrody rzucili - Vegito - Dragon Ball Z - brelok, Czapka z daszkiem LEGO Przygoda, Worek LEGO Przygoda Grube rzeczy, a mieli ponoć dać jakieś ciekawe gadżety, bo pozyskali "ciekawego partnera z wartościowymi nagrodami ". A na paczkę z listopada czekam do dzisiaj.
|
|
|
|
|
 |
 |
Frozen |
|
|
|
|

|
Ja też wciąż czekam. Kompania w kwestii punktualności zdaje się mocno wzorować na Valve. 31 stycznia dostałem informację, że jedna z nagród, które wybrałem jest niedostępna w ich magazynie, stąd w ramach przeprosin dostanę bonusowe punkty do Kompanii Graczy i kod Steamowy na wybraną grę od Cenegi. Punkty dostałem, po kodzie wciąż ani widu ani słychu.
|
|
|
|
 |
 |
Hemiq |
|
|
|
|

|
Frozen napisał/a: | Ja też wciąż czekam. Kompania w kwestii punktualności zdaje się mocno wzorować na Valve. 31 stycznia dostałem informację, że jedna z nagród, które wybrałem jest niedostępna w ich magazynie, stąd w ramach przeprosin dostanę bonusowe punkty do Kompanii Graczy i kod Steamowy na wybraną grę od Cenegi. Punkty dostałem, kodu i pozostałych nagród wciąż nie mam. |
Też czekam na kod na darmową grę (punkty dostałem - 2000 ich było). Czasem warto zmarnować 10 pkt by zyskać 2000 i Borderlands 2 GoTY (bo tą grę wybrałem) A Pre-order packa do Skyrima (nagroda za 10 pkt ) dalej nie dosłali.
|
|
 |
|
|
|
 |
 |
Pedalon |
|
Wysłany: Śro 12 Lut, 2014